V Setmana de la Discapacitat i la Dependència en Torrent

Fran Varela escriu sobre la V Setmana de la Discapacitat i la Dependència i els actes en què va participar. També ens dóna la seua opinió crítica sobre això.



El Dia de la discapacitat era al desembre però enguany s'ha avançat a octubre i es fa una setmana sencera, la V Setmana de la Discapacitat i la Dependència. Me passe una estona per La Torre a veure macro classe de Zumba amb repartimement de barretes energetlques entre els participants .

El dimecres 18 va haver-hi una xarrada, “Afrontar l’envelliment des de la discapacitat”, a càrrec de Juan Iniesta, tecnic de l’IVASS. Després va haver-hi una taula redona amb el tema “La importància de la participació activa”.

El dijous 19 d'octubre va ser el circuit “Tot va sobre rodes” a carrec de la associació ASIDIT. Va començar en el Parc de Moralets. Els regidors de l'ajuntament van fer una volta per Torrent en cadira de rodes per a comprovar els obstacles amb què es troben les persones amb mobilitat reduïda al seu dia a dia. Després vam ser a l'ajuntament i un recorregut per uns quants carrers fins a acabar en La Torre.



El dijous també va haver-hi un concert de rock a càrrec del grup X en la plaça de La Torre i un taller de begudes saludables organitzat per Artic.

Jo opine que s'ha de fer la Setmana de la Discapacitat el 3 de desembre (que és el Dia de la Discapacitat) i no a l'octubre i que cada associació s'ha d'encarregar de les seues coses i no la comissió.


- Foto de portada tomada del Facebook de ASIDIT -

Comentarios